SZOLGÁLTATÁSAIM
ABBAN SEGÍTEK, HOGY AZ LEHESS, AMI MINDIG IS VOLTÁL
MÓDSZERTAN
AMELY A SZÍVEDHEZ SZÓL
Antoine de Saint-Exupéry híres művében a róka elmondja a titkát a kis hercegnek. A titok pedig a következő: jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan. Ez a két mondat annyira megragadott, hogy elkezdtem tudományos bizonyítékokat keresni arra, hogy hogyan is lát a szívével az ember.
Sokáig úgy gondolták a kutatók, hogy az információfeldolgozás az agyban kezdődik, hiszen ide jut el először az információ, de a legújabb kutatások szerint a szív gyorsabb reagál a külvilág változásaira, mint az agy. A szív az a szervünk, amely irányítja, szabályozza a test valamennyi sejtjének működését, így a külvilág hatása a szíven keresztül hatással van valamennyi sejtünkre.
Érdemes tehát hallgatnod a szívedre. Legyen az akár egy magánéleti probléma, egy munkahelyi elakadás vagy egy sport feladat, ha a szívedre hallgatsz, tévútra nem juthatsz. A kérdés már csupán az, hogy hogyan tedd mindezt. Szolgáltatásaink között elérhető egy objektív lehetőség, mely alapvetően a szív két egymást követő sikeres dobbanása közt eltelt idejében történő változásaira épül. Ez a változás mutatja meg a szervezet mozgósításáért felelős szimpatikus és a regenerálódásért felelős paraszimpatikus idegrendszer működésének állapotát. Megfelelőnek tekinthető és hosszútávon fenntartható az állapot, ha a működés egyensúlyban van és egyik idegrendszeri működés sem kerül túlsúlyba. Hiszen bármelyik állapotba történő tartós elmozdulás hatással van az egészségi állapotunk minőségére.
Szolgáltatásaim célja egyértelműen az, hogy az élet különböző területein a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsam, mellyel egészségesebb, harmonikusabb, hatékonyabb és teljesebb életet tudsz élni.
A következőkben röviden leírom az egyes szolgáltatási típusok fontosabb jellemzőit, amelyekkel kapcsolatban hosszabb leírást a szolgáltatásokról szóló külön oldalakon találhatsz.
SZOLGÁLTATÁSOK
AMELYEK RÓLAD SZÓLNAK
COACHING
COACHING

Coaching szolgáltatásaim során ügyfeleimmel olyan szakmai kapcsolat kialakítására törekszem, amelynek hatására lehetőség nyílik az egyén, csoport vagy csapat számára, hogy a tudatossági szint növelésével egyre többet tudjanak kihozni magukból miközben életminőségük jelentősen növekszik.

MEDIÁCIÓ
MEDIÁCIÓ

Mediációs szolgáltatásom keretein belül arra törekszem, hogy két fél megromlott kapcsolatában úgy működjünk közre, hogy a konfliktusban álló felek kapcsolata rendeződjön és a folyamat során el tudják dönteni, hogy a kapcsolat helyreállításán vagy lezárásán dolgoznak tovább.

SZERVEZETFEJLESZTÉS
SZERVEZETFEJLESZTÉS

Szervezetfejlesztési szolgáltatásaim során arra törekszem, hogy egy kritikus helyzetben lévő vagy változó környezetben működő szervezet számára a vezetők támogatásával olyan változás előmozdítását segítsem, amely lehetőséget biztosít a szervezet számára a megújulásra.

TRÉNING
TRÉNING

Tréning szolgáltatásom fő célja, hogy segítsek ügyfeleim számára abban, hogy a hivatásukhoz szükséges kompetenciákat olyan szinten tudják elsajátítani, hogy azokkal a személyiségük és az énképük pozitív irányban változhasson egy előre meghatározott fejlesztési terv mentén.

SPORT
SPORT

Sporttámogatási szolgáltatásom legfontosabb célkitűzése az egészségmegőrzés. Amatőr vagy profi, egyéni vagy csapat szinten a siker kulcsa a fenntartható fejlődés. A sportban az alul edzettség legalább akkora gondot tud okozni, mint a túledzettség, ezért a cél az egyensúly megtalálása.

TANÁCSADÁS
TANÁCSADÁS

Tanácsadási szolgáltatásom elsődleges célja, hogy a szakmai karrierem során szerzett ismereteim, tapasztalataim felhasználásával támogassam ügyfeleimet akár az életmód változtatás, akár a sport, akár a pénzügy, akár a kontrolling vagy akár a transzferár területekkel kapcsolatosan.

SZAKMAI HÁTTÉR
AMELYRE BIZALOMMAL ÉPÍTHETSZ
0
SIKERES PROJEKT
0
IPARÁG
0
ÉV SZAKMAI HÁTTÉR
0
CÉL